Yritys

AJ&J Service Oy on vuonna 2001 perustettu teräksen pintakäsittelypalveluita pääasiassa raskaalle konepaja- ja rakennusteollisuudelle tuottava yritys. Palveluvalikoimaamme kuuluvat teräsrae- ja hiekkapuhallus, märkämaalaus, palosuojamaalaus. Toiminta-alue on koko Suomi ja pääyhteistyökumppaneidemme kanssa palvelemme myös ulkomaisia asiakkaita.

AJ&J Service Oy:n selkäranka on monitaitoinen ja osaava, omaa työtään kehittävä henkilöstö. Koulutamme henkilöstöämme säännöllisesti ja kaikilla teollisuusmaalareillamme on teräsrakenneyhdistyksen myöntämä palosuojamaalarin sertifikaatti. Innovatiivisuus ja yhteinen halu oppia uutta ja kehittää omaa toimintaamme takaavat asiakkaillemme jatkuvasti alan huippuosaajien palvelut.

Toimintamme perusarvoja ovat joustava ja yksilöllinen asiakaspalvelu sekä pitkäjänteinen ja luottamuksellinen kumppanuussuhde. Haluamme kehittää toimintaamme määrätietoisesti avainasiakkaidemme kanssa. Toimintamme on alusta alkaen perustunut jatkuvan parantamisen malliin ja haluamme jatkossakin kehittyä yrityksenä sellaiseksi, että kanssamme tehty yhteistyö ei merkitse asiakkaallemme vain tyytyväisyyttä, vaan myös kilpailukyvyn paranemista ja lisäarvoa. Ainoastaan yhteistyöllä saavutettu lopputulos voi mielestämme olla täydellinen.

Yrityksemme panostaa ympäristönsuojeluun kaikessa toiminnassa. Laatujärjestelmämme on rakennettu ympäristönäkökulmat huomioiden. Pyrimme kaikessa toiminnassamme kestävään kehitykseen, kierrätykseen ja yhteisen ympäristömme suojelemiseen.

Toimipisteet

Toimipisteemme löytyvät Kauhajoelta ja Parkanosta. Toimipisteiden yhteinen hallinto sijaitsee Pomarkussa.

Parkanon teollisuusmaalaamon käytössä on 844 m2:n maalaushalli, jossa suoritetaan teräsraepuhallukset sekä märkämaalaukset ja erikoispinnoitukset. Hallin ovet ovat 6,5x12m, joten suuriakin kappaleita pystytään käsittelemään. Kappaleiden maksimipituus on 48m ja käytössä oleva maksimi nosturiteho on 50tn. Lisäksi käytössämme on 300m2:n pesuhalli, jossa käsiteltäviin kappaleisiin voidaan suorittaa rasvanpoisto emulsiopesulla, joka soveltuu kaikille metalleille

Kauhajoen teollisuusmaalaamo sijaitsee Aronkylän teollisuusalueella. Maalaushallin pituus on 50m ja leveys 11,5m. Näin ollen kookkaatkin kappaleet mahtuvat maalaamoon hyvin. Toimipisteessä suoritetaan suihkupuhdistukset teräsrakeella. Henkilöstön ammattitaito takaa vaativienkin maalausten onnistumisen. Olemme mielellämme asiakkaamme tukena jo projektin suunnitteluvaiheessa, jotta asiakas voi valita tuotteelleen parhaiten soveltuvan käsittelyn.

Rekrytointi

Tarjoamme henkilöstöllemme miellyttävän työympäristön ja työilmapiirin sekä kilpailukykyisen palkan. Jos olet kiinnostunut yrityksestämme työnantajana, ota yhteyttä toimitusjohtajaan, työnjohtajaan tai ao. toimipisteen etumieheen. etunimi.sukunimi (at) ajjservice.fi

Sponsorointi

AJ&J Service Oy haluaa osaltaan kantaa huolta tulevaisuuden yhteiskunnasta ja tukee aktiivisesti nuoria, jotka pyrkivät elämässä eteenpäin. Sponsoritukeamme saavat mm. jalkapallon harrastajat, jääkiekkoilijat, pesäpalloiljat, autourheilijat, yleisurheilijat sekä koululuokat.

Joukkuelajeissa yksittäisten pelaajien saumattomasta yhteistyöstä syntyy hyvä ja toimiva lopputulos pitkäjänteisellä työllä. Pitkäjänteisyys ja yhteistyö ovat myös yrityksemme perusarvoja.

Yksilölajeissa tärkeitä seikkoja pitkäjänteisyyden ja määrätietoisuuden lisäksi ovat turvallisuus, reilu kilpailu, kanssakilpailijoiden kunnioitus ja taustatiimien hyvä yhteistyö. Yrityksemme arvomaailmaan nämäkin ajatusmallit istuvat hyvin.

yritys