Palvelut

AJ&J Service Oy tarjoaa kokonaisvaltaista, asiakkaiden tarpeiden mukaan suunniteltua teräksen pintakäsittelyalan osaamista ja palvelua, johon kuuluu:

Esikäsittely

 • Rasvanpoisto emulsiopesuaineella
 • Pesu
 • Suihkupuhdistus
  • Teräsraepuhallus
  • Hiekkapuhallus
  • Kuonapuhallus
 • Hionta
 • Kittaus

Teräksen märkämaalaus

Teräksen palosuojamaalaus

Huolellisesti suunniteltu ja toteutettu prosessi on maalaamoissamme tuottamamme korkealaatuisen pinnan perusta. Osaava, ammattitaitoinen ja kehitysmyönteinen henkilöstömme takaa laadukkaat pintakäsittelypalvelut sekä asiakaslähtöisesti että ISO 9001:2015 sertifioidun laatujärjestelmämme mukaisesti. Annamme käsittelemistämme tuotteista tarkastuspöytäkirjat ja kalvonvahvuusmittaustulokset, jos asiakas niin haluaa.

Palveluiden kehittäminen

AJ&J Service Oy kehittää omaa toimintaansa jatkuvan parantamisen periaatteen mukaisesti. Seuraamme aktiivisesti alan uusia tuulia ja pysymme kehityksen virrassa mukana. Myös yhteistyöverkostojemme avulla kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Monipuolinen kehitys- ja testaustoimintamme luo perusedellytykset korkealaatuisten pintakäsittelypalveluidemme jatkuvalle parantamiselle. Mielestämme myös joustava suunnittelu on ensiarvoisen tärkeä peruselementti rakennettaessa asiakaskohtaisia ratkaisuja.

Jatkuvasti yleistyvät palosuojamaalaukset ovat oma erikoisalansa pintakäsittelysektorilla ja ne vaativat korkeaa ammattitaitoa ja osaamista verrattuna normaalimaalaukseen. Asiakaslähtöinen toiminta edellyttää myös jatkossa sekä joustavaa tuotantoa että vahvaa panostusta laadunohjaukseen.

Tavoitteenamme on tuottaa palveluillamme lisäarvoa asiakkaillemme. Siksi huomioimme kaikessa toiminnassa asiakkaidemme toiveet ja tarpeet. Olemme apuna jo prosessin suunnitteluvaiheessa, jos asiakas niin haluaa. Erityisen tärkeänä pidämme sitä, että sovituista aikatauluista ja toimitusehdoista pidetään kiinni ja työt tehdään sopimuksen mukaisesti laadukkaasti ja kilpailukykyiseen hintaan.

palvelut